Home > Uncategorized > Jangan mudah tergoda apabila Yahudi kritik Anwar

Jangan mudah tergoda apabila Yahudi kritik Anwar

Oleh warisatuliman2010

A.w.w. sdr/sdri seiman.

Washington Times melaporkan kononnya Anwar kini bukan lagi kawan baik Amerika. Jangan kita terlalu gembira menerima berita ini. Pertama, maklumat sedemikian perlu dibaca dari pelbagai sudut. Kedua, strategi Zionis-Jesuit-CIA memang cukup rapi dlm soal mengelirukan musuh-musuh mereka.
Sekali baca kita boleh dikelirukan bahawa ia seolah-olahmemaparkan hakikat Anwar berpihak kepada agama dan umat Islam serta negara. Tetapi, pernahkah Anwar meminta maaf kpd umat Islam, rakyat dan pemimpin Malaysia jika tembelangnya yang pro-Zionis/Jesuit/CIA bocor? Tidak pernah sama sekali.

Namun, apabila apabila hati dan perasaan para pemimpin Zionis-Jesuit-CIA terguris, Anwar lintang-pukang ke Amerika untuk sujud meminta maaf kpd mereka seolah-olah jiwa dan raganya berada di tangan mereka.

Kedua, dalam keadaan semasa di mana populariti Anwar di kalangan umat Islam dan rakyat Malaysia, termasuk para penyokongnya sendiri bagaikan berada di hujung tanduk, langkah yang terbaik dilakukan oleh para penaja Anwar di Barat untuk menyelamatkan ‘bidak catur’ mereka itu ialah dengan membuktikan kononnya hubungan mereka telah retak.

Program ‘deception’ dan ‘diisinformation’ ini memang terkenal di kalangan agensi-agensi risik AS dan Israel. Kaedah ini yg juga disebut ‘taqiah’ dalam pertubuhan2 tertentu diamalkan oleh kumpulan agama tertentu termasuk Islam Liberal, agak penyamaran dan kepura2an pengamalnya dapat disembunyikan, tidak terlalu menyerlah atau mudah dikesan.

Kenalah kita penganut Islam dari kelompok murni Ahlussunnahwaljamaah berwaspada terhadap mereka. (Insya-Allah, saya akan cuba siapkan laporan + foto2 tentang pendekatan ‘deception-disinformation’ Barat mengenai siapa sebenarnya Hitler yang sejak sekian lama diwar2kan oleh para penulis dan media Barat sebagai manusia paling buas/ganas kerana bertanggungjawab dlm kekejaman ke atas penganut Yahudi setelah mendapat lampu hijau daripada sahabat seorang penyelidik peringkat PhD).

Sebenarnya, kalau anak didik musuh2 Islam itu, Anwar, sanggup menggunakan pelbagai topeng utk tujuan2 tertentu, sudah pasti guru2nya lebih dahsyat daripada itu.

Jadi, janganlah mudah diperdayakan dgn ‘iklan2’ murahan kononnya Anwar-Zionis/Jesuit/CIA dll sudah berpatah arang. Ia mungkin hanya satu helah atau sandiwara kerana selagi mereka belum dapat mencapai cita2 untuk ‘menjajahi’ kembali M’sia dan rakyatnya kerana M’sia merupakan negara barisan depan Dunia Islam dlm memerangi arus besar pluralisme dan liberalisme agama, selagi itu juga hati mereka tidak akan puas!

Wallahhualambissawab.

sumber : AIDC

http://www.anwaraidc.com/2010/07/jangan-mudah-tergoda-dengan-kritikan-media-us-kepada-anwar.html

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. truthispain
    26,July 2010 at 12:35 am

    syabas warisatuliman, kami amat nntikan laporan itu, yg paling utama tentang lambang nazi( hitler ) itu sendiri bermaksudkan matahari dlm tulisan purba tamadun mesir…matahari berkaitan dengan freemason illimunati yg menggerakkan zionisme…kaitan ini menimbulkan kekeliruan tentang kemunculan hitler yg di agendakn zionist…Wallahualam…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s