Home > 1 > Update : Syabas kepada semua kerana berjaya hapuskan penghina agama dan Nabi kita !!!

Update : Syabas kepada semua kerana berjaya hapuskan penghina agama dan Nabi kita !!!

Berita mengenai laman menghina Nabi Muhammad s.a.w. telah disiarkan oleh TV3 semalam bertarikh 26 Disember 2008 jam 8.15 malam dan hari ini Utusan Malaysia (gambar) telah menyiarkannya juga di bahagian hadapan tentang perkara yang sama.
Ia adalah hasil kesungguhan dan kesepaduan ahli ahli BPN semua yang menjalankan kerja bersama sama menuju arah yang sama dengan suara yang sama sehingga hasilnya juga sangat lumayan dan boleh dibanggakan oleh semua ahli ahli BPN yang menyokong dari jauh usaha ini.
Kisah awal ialah makluman yang diberikan oleh Azizahns ketika pulang solat Jumaat ( serta beberapa blogger lain ) dan saya mengambil serius makluman tersebut lalu mengadakan conference tergempar. Hasilnya hampir 10 orang ahli kita bersidang ( yang lain offline ) termasuk wakil dari Mesir iaitu Azzuhrie.
Keputusannya jam 5 petang semalam kita semua telah menghantar serentak email kepada agensi berita Malaysia termasuk media eletronik seperti TV3 tanpa menjangka ia akan menjadi antara paparan utama Buletin malamnya.
Namun saya sempat mengikuti siaran berita tersebut dan saya sangat teruja kerana kita berhasil mengangkat suara kita dan hari ini Utusan sudah turut serta membantu kita memerangi musuh agama ini dengan menyiarkannya di ruang utama akhbar mereka.
Jika mahu melihat berita tersebut boleh klik di link ini  http://www.tv3.com.my/ minit 01 bahagian kedua dan luangkan masa sekejap mendaftar nama anda di laman sana ..
Begitu juga blog yang bedebah walau bernama seperti muslimah iaitu http://adibahahmad.blogspot.com/telah dibersihkan dari segala provokasi provokasi menghina Nabi Muhammad s.a.w…
Mungkin telah cuak seperti komen apaingelai ( Blogger RajahMas ) yang pertama mengesan berita di Utusan tersebut pagi ini sebelum menghantar mesej menerusi YM kepada hp saya…
Namun pagi ini dipercayai pengacau dari blog adibahahmad telah datang dan di bawah imej yang saya sempat rakamkan…Dipercayai perempuan dan melayu berdasarkan corak komen beliau tentang perkahwinan Nabi dengan anak Saidina Abu Bakar umur 8 tahun.
Lihat gambar blog beliau yang sudah kosong  di sini tanda akur dengan desakan kita agar beliau menghentikan penghinaannya terhadap agama…komen di Chatroll tidak lain tidak bukan kerana rasa sangat marah barangkali dengan tindakan kita semua…

Sokongan anda kepada BPN sangat bererti kerana ia bermakna setiap tindakan kita memerangi blogger menghina agama bangsa dan negara juga disokong dan kejayaan yang diperolehi juga berhak dirasai oleh semua yang memberi sokongan padu sejak awal penubuhan BPN pada 20 November yang lalu…
Kerana jika tiada sokongan tentu BPN tidak akan dapat menjalankan tugasnya dengan berkesan seperti sekarang ini.
Insya Allah kita akan sentiasa memantau blog blog dan memerangi sesiapa sahaja yang kurang ajar dan berniat tidak baik bagi merosakkan maruah agama bangsa dan negara kita.
Salam perjuangan BPN demi satu suara arah dan akidah !!!!
Advertisements
Categories: 1
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s