Home > 1 > Zaid Ibrahim masuk PKR dengan 34 wakil rakyat

Zaid Ibrahim masuk PKR dengan 34 wakil rakyat

Senarai Blog PR =Penipu Rakyat dan bukti tipuan mereka

  

Sebelum mengklik link berita di bawah, sila tengok satu persatu berita PALSU – FITNAH – MENGARUT – JAHAT di blog blog PR di bawah…. 

“ Zaid Ibrahim masuk PKR

17 SEPTEMBER 2008 6,947 VIEWS 92 COMMENTS

 

Zaid Ibrahim membuat keputusan untuk menyertai PKR. Pengumuman rasmi akan dibuat esok. 34 MP sudah pun menandatangani surat persetujuan untuk menyertai Pakatan Rakyat.

Sementara itu, khabar dari saudara mara yang bekerja dengan Angkatan tentera memberitahu bahawa semua cuti anggota tentera dibekukan dan semua anggota tentera diperintahkan tinggal didalam kem.

Jika dikaji mereka akan menyiarkan berita yang sama di blog berbeza. Namun ia dipercayai oleh ‘tuan’ yang sama. Atau ‘niat jahat’ yang sama untuk merosakkan reputasi atau maruah serta keamanan negara.

Perangai seperti inilah yang sukar dikikis dan malangnya rakyat terus mempercayai blog blog yang GOBLOG ini. 

Ketua Goblog mereka tidak lain iaitu Perak Express yang banyak dijadikan sandaran utama kempen ‘psy war’ mereka. Blog inilah dengan kawan kawan rapatnya dalam senarai di bawah, juga yang menyiarkan fitnah terkini terhadap bakal PM dan isterinya…

Moga Allah mengubah hati hati mereka dan insaf dengan izin Nya.

Insya Allah….

Namun fakta mereka tersasar dengan penafian Zaid Ibrahim di berita bawa :

http://www.utusan.com.my

 

Sila sebarkan senarai blog goblog ini kepada rakan rakan blog anda dan juga di ruang komen komen agar tidak ada lagi ‘mangsa’ goblok mereka selepas ini…

1. Perak Express

2. Pemuda Besut

3. Angkatan Muda Keadilan Melaka

4. Perisik Rakyat

5. Janggut suarakaki

6. Skuad Batu Caves

7. Kelate kito

 

Sekian……

berita dilaporkan dari Pusat Maya Malaysia….

dibawa oleh Penulis Cyber

 

http://pedangberbisa.wordpress.com/ 

Categories: 1
  1. aberamly
    16,November 2008 at 7:34 am

    aberamly.wordpress.com

    ada cerita mereka ni bukan pakatan rakyat tapi PKATAN ROYAK DAN TERTUBUHLAH KERAJAAN ROYAK2 SAJE…. TAK JADI2

  2. penulis_cyber
    18,November 2008 at 5:26 pm

    pakatan royak ker pakatan rosak ? hahaha…

  3. penentangmunafik
    13,February 2010 at 7:23 pm

    JANGAN TERKEJUT !
    Ramai lagi akan keluar dari PKR.
    Bukan main-main. Satu Malysia akan berlaku.
    Tunggu dan Lihat.
    Mereka semua keluar PKR kerana Allah.
    Aku pun dah hilang kepercayaan kepada Anwar.
    Aku lebih suka Wan Azizah jadi pemimpin PKR dari Anwar.
    WA mempunyai kredibliti, integrit dan pegangan hidup berbanding dgn A.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s