Home > Politik Malaysia, Umum > Lagi pendedahan Syaitan bertopeng Islam – Pilihanraya UMUM 12

Lagi pendedahan Syaitan bertopeng Islam – Pilihanraya UMUM 12

Saya belayar di alam maya mencari bahan bahan terbaik dan terhangat seperti HOT FM yang boleh dimuatkan dalam blog ini…
Blog ini adalah blog PARTI POLITIK antara UMNO PAS dan PKR serta DAP dll yang mana antara terkuat dan termasyhur di bumi Malaysia ini…Dengan mudah cakap BArisan Nasional melawan Pakatan Rakyat…Saya menulis dan meletakkan artikel terbaik pd pendapat saya untuk dibaca oleh semua dan memikirkan adakah ia benar atau salah…
Ni adalah salah satu bahan yang saya agak tertarik…Ye lah kita semua tahu blog  Kicdefella popular tetapi saya tidak tahu dia kenal dengan Husam Musa..Apa pun baca dan FIKIRLAH sendiri betul atau tidak maklumat ini !
PDF Cetak E-mail
Retak Bulan
Friday, 07 March 2008
Bangunan UMNO Negeri Kelantan dibanjiri oleh kaum cina di sekitar Kota Bharu. Seramai 300 orang kebanyakkan menerima SMS Palsu dan panggilan telefon dari orang tidak dikenali supaya datang ke Badan Perhubungan UMNO Negeri Kelantan untuk menyemak daftar Pemilih dan diberi wang sebanyak RM 50 daripada Dato’ Fatmi (Calon Parlimen Kota Bharu) dan Ir Tan Ken Ten (DUN Kota Lama).

Ini merupakan satu SMS yang tidak bertanggungjawab yang merupakan satu psywar pihak PAS untuk memecahkan undi Kaum Cina kepada Barisan Nasional. Satu Laporan Polis telah dibuat di Pejabat Polis Daerah Kota Bharu berkenaan SMS Palsu ini. PAS sekarang telah terdesak dan sanggup berbuat apa saja untuk mempertahankan Kerajaan PAS Kelantan ini. Adakah ini mainan Husam????..Ini kerana pada pukul 2.00 pagi telah muncul di Blog anak didik Husam iaitu Kickdefella berkenaan cerita ini. Cerita yang mengatakan Kickdefella melalui jalan di bangunan UMNO adalah tidak masuk akal.

Image
Siapa yang tidak kenal dengan Kickdefella, Ahli UMNO yang dibayar oleh PAS ini?? Mungkin husam telah lama merancang tentang ini…tetapi sesiapa yang menghantar SMS jahat dan palsu ini telah menganiyai pengundi Cina yang tua, tidak berdaya untuk datang menuntut wang yang entah dari mana.

Beginilah sifat Parti PAS yang bertopengkan ISLAM. Beginikah sikap / mainan Politik PAS?..Kemana hala tuju parti PAS selepas ini??..PAS sanggup berbuat apa saja untuk kepentingan politik mereka..mereka mengamalkan politik menghalalkan cara. Adakah ini Parti yang anda Pilih..?????????? Fikirkanlah.

Advertisements
Categories: Politik Malaysia, Umum Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s