Home > Politik Malaysia, Umum > Lagi Sandiwara Anwar ? – petikan blog

Lagi Sandiwara Anwar ? – petikan blog

Artikel ini saya temui dalam blog masterdedah yang entah betul atau tidak….Baca dan bincangkanlah….

Anwar cabar buktikan kaitannya dengan Bank Dunia
KUALA LUMPUR 21 Mei – Pengerusi Yayasan bagi Masa Depan, Datuk Seri Anwar Ibrahim mencabar mana-mana pihak yang mengkritiknya supaya membuktikan kaitan antara yayasan itu dengan Presiden Bank Dunia, Paul Wolfowitz. Beliau berkata, yayasan tersebut tidak pernah berurusan dengan Bank Dunia dan tidak menerima bantuan kewangan daripada mana-mana pihak dari Amerika Syarikat (AS).
“Saya sungguh kecewa kerana perkara ini dijadikan satu propaganda kotor. AS tidak pernah memberi satu sen pun kepada yayasan ini dan kami mempunyai bukti. “Ini semua propaganda yang menggunakan akhbar-akhbar tempatan bagi memanipulasi keadaan,’’
katanya kepada pemberita selepas menghadiri majlis perasmian bangunan Ibu Pejabat Pas di Jalan Raja Laut di sini hari ini.

Apa lagi sandiwara si Al Juburi ini. Katanya tiada kaitan dengan US. Sila lihat laman web www.state.gov. mengenai Foundation for the Future

Kaitan dengan US jelas bahawa yayasan yang dipengerusi oleh Anwar itu sendiri dilancarkan oleh Rice seperti kenyataan rasmi oleh US Department of State tu.

It was launched by Secretary Rice and other ministers from the Broader Middle East and Europe at the December 2005 Forum for the Future in Bahrain.”

——————————– END ————————————————-

ULASAN DATUK SERI ANWAR IBRAHIM DI BLOG BELIAU

http://anwaribrahimblog.com/2007/09/05/umno-bankrap-moral/

Umno Bankrap Moral!

Pengunjung terus menghujani pertanyaan reaksi saya dari fitnah BTN bahawa saya adalah agen Yahudi dan Amerika. Sekiranya mereka benar, bukti akan dikemukakan. Yang dipapar adalah gambar lawatan saya. Permaidani merah dibentang dalam semua lawatan rasmi – Arab, India, China, Amerika.

Yang tidak disentuh BTN adalah fakta bersabit bayaran pemimpin umno-bn kepada pelobi yahudi dan tauke judi Jack Abramoff!

Isu kedua ialah penyebaran video pengakuan Sukma yang dipaksa polis. Sila rujuk keterangan bersumpah Sukma dan dlm produksi ABC “Sham Trial of Anwar”.

Sudahlah dia dipukul dan diseksa, kemudian dipenjara (selepas itu tuduhan ditarik balik) – beliau masih terus difitnah. Hai akhlak Umno – mirip……..

ANWAR IBRAHIM

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s